La prematrícula es pot fer vía telefònica o presencialment com ha fet aquest usuari aquest matí al Casal de la Gent Gran El Centre
La prematrícula es pot fer vía telefònica o presencialment com ha fet aquest usuari aquest matí al Casal de la Gent Gran El Centre

Avui, 1 de setembre, s’ha obert el període per demanar número de prematrícula per assistir a les activitats de la gent gran 2021-2022 que ha programat l’Ajuntament de Gavà. Aquesta prematrícula es podrá demanar per via telèfonica o presencial fins el 8 de setembre en horari de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, de dilluns a divendres. “Avui hem començat el període de prematrícula per a les activitats que s’iniciaran el 4 d’octubre i que finalitzaran al juny de 2022. L’oferta que tenim és molt àmplia amb tallers d’activitat física, de memòria, d’informàtica, balls, etc”  explica Cristina Caballero, tècnica del programa de la gent gran de l’Ajuntament de Gavà. Entre les novetats de la programació, afegeix: “Hem incorporat els tallers virtuals que són els que hem estat fent durant la pandèmia. Cada trimestre tindrem tres tallers virtuals de diferents temàtiques: cuina, activitat física, balls, etc. També incorporem, com a novetat, un taller de dues hores, que serà gratuït, per als usuaris i usuàries dels casals municipals de la gent gran que els facilitaran les eines per poder fer aquests tallers virtuals que aquest any volem potenciar i promocionar”.

Els primers tallers que s’esgotan per l’amplia demanda dels usuaris i usuàries són els relacionats amb les activitats físiques:”Tenim els tallers estrelles que són tot el que és activitat física, el ioga i sobretot els balls. La gent té moltes ganes de marxa i s’inscriuen molt a balls i activitat física”, assegura Cristina Caballero

El número que sel’s donarà durant els dies de prematrícula entrarà en un posterior sorteig que determinarà l’ordre d’inscripció. És molt important indicar el casal de referencia on es vol formalitzar la matrícula. Es pot trucar al Casal Municipal de la Gent Gran El Centre (93 662 53 62), el Casal de Can Tintorer ( 93 263 96 44) i el Casal Torre Lluc (93 263 91 72).

El 9 de setembre es farà el sorteig dels números de prematrícula assignats que determinarà el dia i hora per poder fer la inscripció als cursos. Les llistes es penjaran al casal aquell mateix dia.

Del 13 al 28 de setembre es durà a terme la matrícula presencial, per ordre de sorteig, al casal de la gent gran assignat prèviament.

Per totes les activitats les places són limitades i es cobriran per rigorós ordre de matriculació.

Les persones que no assisteixin en el dia i l’hora programada de matriculació, perdran el torn i la preferència respecte a la persona que els segueixi a la llista. S’acceptarà que pugui formalitzar la matrícula una altra persona, que haurà d’acreditar-se mitjançant una autorització per escrit.

Els cursos i tallers organitzats per l’Ajuntament per a la temporada 2021-2022 estan adreçats a persones empadronades a Gavà, més grans de 65 anys, i persones entre 60 i 65 anys que actualment es trobin en situació d’atur.

Podeu consultar aquí tota l’oferta 2021-2002 d’activitats per a la gent gran.