FESTA-GENT-GRAN-300615

FESTA-GENT-GRAN-300615Com és tradició, autoritats i gent gran van brindar per l’èxit de la festa.

La Gent Gran celebra el fi de Festa

Prop de 400 persones van participar d’aquesta tradicional i multitudinària trobada de Sant Pere amb un berenar ball a les pistes de can tintorer

Un any més, la Gent Gran de Gavà ha volgut celebrar el final de la Festa Major amb el tradicional berenar amenitzat amb ball amb per l’orquestra Aura. Les pistes poliesportives exteriors de la zona esportiva de can Tintorer van acollir aquest esdeveniment que va aplegar prop de 400 persones. L’alcaldessa, Raquel Sánchez, també es va voler sumar en aquest acte, en què va “felicitar als integrants de l’Associació de la Gent Gran pel seu enorme dinamisme, creativitat i gran implicació en la nostra vida ciutadana”. Sánchez va brindar amb els presents i els va agrair “el gran esforç que heu fet per Gavà i que ha estat decisiu per construir la ciutat que avui tenim”. També va afirmar que “la trobada serveix per clausurar la temporada d’activitats, que són moltes i esdevé merescut homenatge a la seva important tasca”.

 

Francisco Olivares, president de l’Associació de la Gent Gran de Gavà des de fa un any, ha assegurat que les festes han anat molt bé i ha volgut agrair els presents la seva “voluntat de participar en les moltes activitats que l’entitat organitza” i desitjar-los “un bon estiu”.

 

Raquel Sánchez, com és tradició, també ha aprofitat aquest acte per valorar la Festa Major d’enguany que ha estat marcada, per una banda, per l’aclaparador èxit del concert d’Antonio Orozco, i de l’altra, “per la gran implicació, una vegada més, de les entitats”. Sánchez considera que “la participació de la ciutadania ha estat gran, i de fet, feia molt de goig veure els carrers i places plens de gent. Espero que tothom hagi gaudit força”.