gent gran
Foto de família al photocall de l'acte

La gent gran de Gavà no ha faltat a la seva cita més important de les Festes d’Hivern de la nostra ciutat: el dinar de germanor que, sota el nom “De festa amb la gent gran”, serveix per culminar un any d’activitats adreçades a aquest col·lectiu. El dinar ha tingut lloc, com també és tradició, al pavelló Jacme March de Gavà, on s’hi han aplegat més de 300 persones molt contentes de poder-se retrobar, per primer cop des de 2019, ja sense cap restricció a causa de la pandèmia.

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha assegurat que aquest dinar “és un dels esdeveniments més importants del programa de les Festes d’Hivern, i també un dels més nombrosos sobretot de cara a la gent gran de Gavà”. L’alcaldessa s’ha mostrat “molt contenta perquè crec que aquest és un espai molt necessari, molt agraït, a la gent gran els hi agrada molt venir aquí per fer aquesta trobada i poder passar una estona junts”.

Badia, a més, ha recordat la figura de José Royo, al qual amb aquest dinar d’avui “volem fer un homenatge ja que ens va deixar fa uns dies. El senyor Royo va ser president de l’Associació de la Gent Gran de Gavà durant molts anys, i va ser la persona que va donar el relleu a l’actual president, Francisco Olivares”.

gent gran
Gemma Badia ha brindat amb la gent gran

Precisament Olivares acaba el seu mandat el proper 31 de desembre i deixa pas “a gent nova que continuï amb les activitats que fins ara hem estat fent, i si és possible que les millorin perquè sempre és important que entrin noves idees. Espero que els hi vagi bé”. Tot i això Olivares assegura que continuarà a l’associació i que “aniré a totes les activitats que es facin perquè són molts anys aquí i fa mal marxar”.

Olivares treu pit dels anys en què ha estat al capdavant de l’Associació de la Gent Gran de Gavà: “A mi no em correspon dir com ho he fet, però pel que diu la gent, i pel que veig, deixo el càrrec amb el llistó ben alt, i m’agradaria que continués igual. Jo m’en vaig molt content de la tasca feta i crec que la gent ha quedat també força contenta del temps que he estat com a president”.

El dinar ha comptat amb un photocall organitzat per l’Agrupació Fotogràfica de Gavà, entitat que a més ha aprofitat per exposar una col·lecció d’imatges preses durant la Setmana de la Gent Gran, imatges que també formen part d’un calendari de 2023 que s’ha repartit a tots els assistents.

gent gran