Debat preelectoral sobre igualtat
Debat preelectoral sobre igualtat

La sala d’actes del Museu de Gavà acollirà, aquest dijous 4 de maig, a les 18 hores, un debat preelectoral organitzat per l’Associació de Dones Clara Campoamor i que porta com a títol “La política municipal d’igualtat a Gavà”.

Segons ha explicat la presidenta de l’entitat organitzadora, Carmen García, “hi intervindran representants dels grups amb representació municipal, és dir a del PSC, ERC, PP, Gavà en Comú Podem, Junts per Gavà i Ciutadans i que concorreran a les municipals del proper 28 de maig i la idea és que responguin tot un seguit de preguntes relacionades amb violència, educació, sanitat dones grans, i treball”.

García explica que “del que es tracta és de que parlin de les seves propostes de futur i de les polítiques que pensen implementar si arriben a governar per veure quin projecte tenen i d’aquí 2 anys, a mig mandat, feu un col·loqui semblant a aquest per veure si s’estan aplicant les accions promeses i analitzar en quina situació ens trobem”.

Carmen García conclou dient que “avui la majoria de polítiques que tenen a veure amb les dones són de gestos i, per tant, crec que s’hauria de fer molt més i apostar per iniciatives feministes de veritat”.