Delta Punt
Badia i l'equip directiu de Delta Punt, en un moment de la reunió

L’alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha visitat aquest matí l’empresa Delta Punt Enderrocs. Aquesta empresa, que porta 25 anys instal·lada a Gavà, es dedica als enderrocs i al posterior tractament dels residus generats.

A Badia li ha agradat especialment d’aquesta empresa “no només que coneixen l’activitat, uns coneixements que ja venen de molt enrere, sinó també la seva perspectiva d’obrir noves activitats i línies de negoci relacionades amb l’economia circular”.

En aquest sentit, l’alcaldessa s’ha mostrat “satisfeta no només de veure que el teixit empresarial de Gavà està molt conscienciat amb les noves polítiques d’estalvi energètic i circulació de l’economia, sinó també de que fins i tot podem trobar sinèrgies de col·laboració des de l’Ajuntament, des de la ciutat, amb empreses com Delta Punt, ja que realment els serveis que ofereixen són també necessaris a la nostra ciutat”.

L’alcaldessa ha estat rebuda per l’equip directiu de Delta Punt Enderrocs i Ibérica de Desamiantados (IDES), que és una empresa ubicada a les mateixes instal·lacions i que es dedica a efectuar descontaminacions, especialment d’amiant. Al capdavant d’aquest equip hi era el gerent de les dues empreses, Pablo Budia, que ha destacat “la proximitat de l’alcaldessa i la bona sintonia que hem tingut amb la Gemma”.

Budia també ha agraït “la filosofia de desenvolupament de la ciutat de Gavà que té” l’alcaldessa, i ha considerat que aquest tipus de contactes entre administració pública i empreses privades “són bàsics per posar-nos cara i per treballar tots plegats”. En aquest sentit, Budia ha destacat que “és absolutament bàsica la proximitat de l’equip de govern amb les empreses que volem tirar endavant un poble com Gavà”.

Delta Punt i Ibérica de Desamiantados tenen actualment una plantilla d’uns 150 treballadors.