Demà torna la pluja
Foto: Xavi Cabo

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per intensitat de precipitació aquest divendres. Quan plourà en més indrets serà al matí, però els xàfecs més forts descarregaran cap a la tarda i sobretot en comarques de Tarragona.

Les pluges seran irregulars, però en alguns casos acumularan més de 20 l/ m2, La cota de neu s’acostarà als 2.000 metres. El dia serà molt més fresc que avui amb una davallada dels termòmetres que pot oscil·lar entre 3 i 7 graus. La diferència arribarà a ser de fins a 10 graus. Dissabte ja no farà tanta fresca i diumenge en alguns punts de la costa serà fins i tot el dia més càlid de la setmana. Entre dissabte a la tarda i diumenge la tramuntana i el mestral tornaran a bufar moderats a l’Empordà i a les Terres de l’Ebre.

Dissabte encara serà un dia molt insegur amb ruixats intermitents i més puntuals, tant al matí com a la tarda. Diumenge, s’espera un temps més tranquil. Encara hi haurà estones de cel mig ennuvolat al Pirineu i en moltes comarques de la costa i del prelitoral, però en general predominaran les clarianes i ja no plourà.

De cara a dimarts s’esperen noves pluges i baixada de les temperatures.