centre-civic-gava-mar-141114

centre-civic-gava-mar-141114Centre cívic de Gavà Mar.

ERC reclama que el Centre Cívic de Gavà Mar continuï com a espai públic

La formació tem que es pugui privatitzar aquest espai perquè les activitats del centre cívic, en col·laboració amb l’Associació de Veïns de Gavà Mar, tenen només un any de vigència

ERC ha fet pública la seva oposició a una possible privatització del Centre Cívic de Gavà Mar en constatar les activitats del centre cívic, en col·laboració amb l’Associació de Veïns de Gavà Mar, tenen només un any de vigència. Aquest grup municipal afirma que farà tot el que estigui a les seves mans per a que no es tanqui l’únic espai d’ús social per als 4.000 veïns i veïnes de Gavà que viuen en aquest barri costaner de la ciutat.


El portaveu del grup municipal d’ERC-EV-IxG Andreu Pérez Lorite ha afirmat que “cal donar la volta a una dinàmica de treure serveis públics i cívics a Gavà Mar. Es va començar amb el tancament del CAP, i l’any passat el govern municipal va decidir tancar l’OAC (oficina d’atenció ciutadana) de Gavà Mar”.


Cal recordar que el Centre Cívic de Gavà Mar és un complex de dos edificis, que sumen un total de més de 1.000 m2, que va ser inaugurat el 2003, i que fins el 2011 va allotjar un CAP i també l’OAC de Gavà Mar, tancada a finals de l’any passat.