C.F. Gavà
El partit es jugarà aquí, en el camp de futbol municipal de Viladecans

El C.F. Gavà afronta el proper diumenge un complicat derbi contra la Unión Deportiva Viladecans. Els dos equips, que no s’enfronten en partit oficial des de 1991 tal i com explica Havok en el seu blog, parteixen de dues situacions ben diferents i oposades.

Els gavanencs són penúltims en la classificació del Grup 2 de Primera Catalana i només han sumat 9 punts de 42 possibles. En canvi, els viladecanencs són segons amb 27 punts i no perden un partit des del passat 4 de novembre, quan van caure al camp del Tàrrega per 2 a 0. El que sí que els agermana és la necessitat d’emportar-se els tres punts en joc: el Gavà per sortir de la zona de descens de categoria o si més no per començar a apuntalar aquesta sortida, i els de Viladecans per no perdre de vista al líder de la categoria, el Mollerussa, que els treu 5 punts.

José Manuel Serrano, entrenador del C.F. Gavà, no dubta a definir al Viladecans com “el rival que millor competeix a la categoria, no parlem de jugar perquè hi ha equips que juguen molt millor i que tenen una proposta més atractiva, el que no vol dir efectiva, però tot i que el Viladecans segurament no té aquesta proposta jo crec que el que és competir, el Viladecans és l’equip que competeix millor a la categoria”.

Segons el tècnic blaugrana, el Viladecans “és un equip amb experiència en la categoria que realment té jugadors determinants i que necessita molt poquet per fer gol i és molt difícil fer-li un”. Serrano explica que el joc del rival “és molt variat però intenten que la pilota arribi als peus dels jugadors de dalt perquè tenen molta qualitat, així que busquen més les pilotes per baix que jugar per dalt”.

L’entrenador gavanenc té molt clar que “serà un derbi apassionant sense cap mena de dubte perquè fa molt temps que no es juga, som ciutats molt veïnes i ens coneixem tots, sempre hi ha nois de Viladecans aquí i de Gavà allà, i de fet jo mateix he jugat al Viladecans i conec l’equip, així que tothom està esperant aquest partit”.

El partit entre el Viladecans i el Gavà es jugarà el proper diumenge, 16 de desembre, a partir de les 17:00h. al Camp de Futbol Municipal de Viladecans.