Detingut un home per robar loteria a Gavà

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Gavà van detenir diumenge, 4 de març, un home de nacionalitat marroquina, de 29 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat, com a presumpte autor de 12 robatoris amb força a punts de venda de loteria.

La investigació es va iniciar el 8 de febrer quan els investigadors van tenir coneixement de sis robatoris amb força a punts de venda d’una corporació sense ànim de lucre amb la missió de millorar la qualitat de vida de les persones cegues i amb discapacitat visual al municipi de Castelldefels.

Modus operandi

El lladre havia forçat les portes d’accés dels punts de venda amb una eina tipus tornavís i s’havia endut diners en monedes i butlletes de premi directe per valor de 715 euros.

Uns dies després es van produir sis robatoris amb força en més punts de venda aquest cop als municipis de Gavà i de Viladecans. Els lladre havia aconseguit endur-se butlletes de premis directe per valor de més de 1.600 euros.

Aquests robatoris comesos sobre el mateix tipus de punts de venda i la concentració de fets en un període molt breu de temps van permetre considerar als investigadors que es tractaria del mateix autor.

Les tasques d’investigació van permetre identificar al presumpte autor dels 12 robatoris, un home amb 35 antecedents policials, 16 d’ells dels darrers mesos i de la mateixa tipologia delictiva.

Finalment, el dia 4 de març agents de seguretat ciutadana de l’Hospitalet de Llobregat el van detenir per amenaces, resistència i desobediència als agents de l’autoritat. Els investigadors de Gavà van tornar a detenir-lo pels 12 robatoris amb força investigats.

L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.