Detinguts els cinc implicats en una agressió a un mosso
Detinguts els cinc implicats en una agressió a un mosso

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud han detingut cinc persones, tres homes i dues dones d’entre 21 i 25 anys, com a presumptes autores d’una agressió a un mosso d’esquadra fora de servei, que va mediar en una discussió entre un taxista i una noia la matinada del dia 5 de novembre a la localitat de Castelldefels. Se’ls hi atribueixen delictes de lesions, robatori amb violència i intimidació i atemptat a agent de l’autoritat.

El dia 9 de novembre un dels presumptes implicats en l’agressió es va presentar a dependències policials, on va ser detingut. L’endemà, en un dispositiu de localització, els investigadors van detenir un home i una dona més a les poblacions de Viladecans i Barcelona. A banda, durant el dia d’avui s’han realitzat dues entrades i escorcolls als domicilis dels investigats, a la localitat de Viladecans

Avui divendres s’han detingut dues persones més relacionades amb l’agressió. Una noia s’ha presentat a dependències policials i un altre noi ha estat localitzat pels investigadors a  Gavà.

Una sisena persona va declarar en seu policial com a investigada per la seva presumpta relació amb els fets.

La investigació continua oberta.