Dia Alzheimer a Gavà 2018

El proper dia 21 de setembre es commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer, motiu per al qual la FAGA organitzarà diferents actes amb l’objectiu de donar visibilitat a la malaltia, a la tasca dels cuidadors i als serveis que s’ofereixen des de l’Associació.

Entre les propostes previstes hi ha la celebració d’una conferència titulada “Recomanacions d’activitats per una vida activa” a càrrec de l’empresa Adaptiveccity. L’activitat es farà el dia 20 desembre a les 18 hores al centre terapèutica del Carrer de Guifre el Pelós, 12. Cal formalitzar la inscripció prèvia trucant al 934617120.

El Dia 21 de setembre, coincidint amb el dia dedicat a aquesta malaltia, s’il·luminarà de color vers l’ésser del Mil·lenni amb l’objectiu de “recordar el compromís de la ciutat vera l’Alzheimer i aquells que el pateixen, tant malalts com cuidadors”.

Diumenge 30 de de setembre a les 18 hores se celebrarà un festival de ball per l’Alzheimer. L’espectacle comptarà amb la col·laboració de l’escola de dansa Leonor Vives i tindrà lloc a l’Espai Maragall. El preu de l’entrada és de 5 euros.

A més, durant tot el mes de setembre la FAGA participa també en la Campanya de Prevenció de la Salut Cerebral de la FAFAC “Cuida el teu cervell”. Així, trucant al 933617120 la neuropsicòloga de l’Associació valorarà la salut del cervell de les persones interessades.