Dissabte 2 d’octubre Gavà celebra el Dia Mundial dels Ocells, en el marc de les activitats als Espais Naturals del Delta del Llobregat els participants podran gaudir d’una visita guiada per l’Estany de la Murtra, l’observació de l’anellament científic d’ocells i tallers de construcció de caixes niu i menjadores. Una bona ocasió per observar i conèixer les diferents espècies d’aus que tenen aquí el seu hàbitat.

L’Estany de la Murtra és un espai natural de Gavà que forma part dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, i gaudeix de la consideració de zona d’especial protecció per a les aus. En aquest espai natural podem trobar diversitat de vegetació típica de les zones humides com es el canyissar, lliri groc i bosc de ribera i també fauna com l’ànec collverd, la fotja i el cabusset que nidifica en aquesta zona humida, i altres espècies com la tortuga de rierol que habita en aquesta zona.

L’Ajuntament de Gavà posa a disposició dels participants un autocar gratuït per a desplaçar-se i la  inscripció s’ha de fer al telèfon 93 479 32 01.

La sortida, des de l’Ajuntament de Gavà, està prevista  a les 9.30 h.