Diada Castellera a Gavà 2022

Gavà es prepara per celebrar, aquest cap de setmana, una nova Diada Castellera. La jornada, pròpiament dita i organitzada pels Castellers de Gavà, tindrà lloc aquest dissabte 14 d’octubre, i donarà inici a les 17 hores amb una cercavila des de la Plaça de la Pagesia a la plaça d’Anselm Clavé, a la Rambla, on  se celebrarà, a partir de les 17.30 hores, la jornada castellera amb la participació dels locals i les colles Jove de L’Hospitalet i El Prat.

D’altra banda, la colla de Gavà també participarà, el diumenge 15 d’octubre, en la Marxa contra el Càncer aixecant un pilar al final de la cursa.

Propers esdeveniments

La colla de Gavà també prendrà part en la Trobada del Baix Llobregat el proper 21 d’octubre a Cornellà, amb els Castellers de Sant Vicenç dels Horts, Viladecans, l’Adroc, Cornellà, Castelldefels, El Prat, la Colla Jove de l’Hospitalet, els Matossers de Molins de Rei, els Castellers de Sant Feliu i la Colla Castellera Els Encantats de Begues

Així mateix, el dia 29 d’octubre, l’entitat ja prepara la tradicional botifarrada a la Torre Lluc per unes 120 persones, una festa que donarà inci al matí, amb un taller de castells i que després continuarà amb sobretaula i música. L’àpat, que inclou la botifarra, cansalada, pa, beguda i postre té un preu de 8 euros, amb tiquet anticipat, i de 10 euros si es compra el mateix dia. També hi haurà l’opció vegana.

La darrera exhibició de la temporada serà l’11 de novembre a Cerdanyola.

Els castellers compten, a l’actualitat amb prop de 40 integrans i assagen tots els divendres al rocòdrom de la Nova Piscina Municipal, de 19:30 a 22:00 hores