Diàleg sobre la Unió Europea
La sessió es farà aquest dimarts a les 19 hores

Gavà acull aquest dimarts un diàleg del cicle ‘Connecta amb Europa‘. La trobada, que tindrà lloc Nou espai Sant Jordi (carrer d’Àngela Roca, 2), té l’objectiu d’implicar la ciutadania i el món local en el debat europeu, quan falta poc més de mig any per a les eleccions al Parlament Europeu

L’acte està organitzat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona i l’Ajuntament de Gavà i comptarà amb la participació de l’alcaldessa, Raquel Sánchez, i el director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas.

El diàleg versarà sobre el paper de la UE en temes com l’impuls a creixement econòmic i l’ocupació; la política energètica i ambiental, la gestió de les migracions a Europa o la reforma de les institucions. La sessió està oberta a les intervencions del públic assistent, per tal d’escoltar les opinions dels ciutadans sobre l’impacte que té la UE en el dia a dia i en la realitat del territori

La Comissió Europea organitza des de fa cinc anys diàlegs ciutadans per apropar la UE als municipis. A Catalunya i les Illes Balears s’han fet més d’una trentena d’aquests diàlegs. El de Gavà és el segon del cicle que s’ha programat per 2018 i que d’aquí a final d’any inclourà sessions en una desena de municipis, entre els quals l’Hospitalet, Santa Coloma de Gramenet, Maó, Campdevànol, Calvià o Olesa de Montserrat.

Diàleg a les xarxes socials

El debat, que donarà inici a les 19 hores, també es podrà seguir a les xarxes socials, amb l’etiqueta #pensemEuropa, de manera que les persones que ho desitgin podran compartir les seves opinions abans, durant i després del debat.