Díaz respon les acusacions de Cs
Miquel Àngel Diaz

El portaveu de l’equip de govern a l’Ajuntament, Miquel Àngel Diaz, ha volgut respondre al portaveu de Cs Gavà, Miguel Ángel Ibáñez, per afirmar que l’Ajuntament subvenciona l’Ateneu Popular La Màquia i a projectes independentistes en referència a les pintades a la façana dels jutjats contra la sentència del cas de “La Manada” reivindicades per Arran.

Diaz subratlla amb fermesa que “això és totalment fals” i que “ni se subvenciona La Màquia, ni a projectes per la seva ideologia, sinó pel seu interès comunitari, i a partir de criteris culturals, socials o esportius” i lamenta que Ibáñez “utilitzi el teixit associatiu per dir mentides i per anar contra un govern local amb una visió oberta, progressista i plural”.

Segons Miquel Àngel Diaz, “veiem que, d’un temps ençà, Cs va a la deriva. Primer, quan van donar l’esquena al feminisme plural en les mobilitzacions a favor de la igualtat del 8 de març, i després al sistema d’escola pública en català, que ells s’encaparren a atacar emprant el tema de la llengua i inventant un problema que en realitat no existeix. Ara fan un pas més, i arremeten contra les entitats i els voluntaris que dediquen part del seu temps a materialitzar projectes que contribueixen a enriquir la vida cultural, social o esportiva de Gavà”.

Diaz considera que les afirmacions d’Ibáñez demostren que “la seva visió de ciutat és la de donar diners públics només als qui coincideixin amb una determinada ideologia, la seva ideologia” i, a la vegada, demostren el seu “gran desconeixement del nostre teixit associatiu, que és plural i molt valuós per fer una ciutat viva”. Diaz ha recordat que Cs, amb anterioritat i de manera reiterada, havia expressat el seu desig “d’eliminar subvencions a determinades associacions” i ara, amb aquest posicionament, “per fi entenem a què es referien”.

El portaveu del govern municipal, després d’entendre “que al si de Cs hi hagi nervis perquè ens atansem a un cicle electoral” considera que “amb aquestes declaracions se situen on realment són: a la dreta de la dreta. Una dreta rància, que busca l’enfrontament, quan la majoria volem una ciutat plural, respectuosa, sense bronques” i conclou recordant que “com a grup municipal del PSC, tot i no ser independentistes, mai ens sumarem a la seva deriva sense sentit i basada en la mentida”.