Dimecres fortament inestable
Mapa de previsió d'aquest dimecres.

La pertorbació que abraça Catalunya ens portarà pluja i inestabilitat durant tota la jornada amb tempestes, en punts i moments puntuals, que poden ser intenses. Els termòmetres han experimentat una caiguda notable, amb mínimes i màximes molt per sota del que seria normal i que no superaran, en cap cas, els 26 graus.

Val a dir, que tot i que en principi es parlava de l’existència d’un “medicane”, un huracà de petites dimensions al mediterrani, sembla que al final no es formarà. Sí que bufarà el vent arran de mar i hi haurà fort onatge.

Segons el Servei Meteorològic de Catalunya La intensitat dels aiguats anirà minvant en la mesura que avanci el dia, i de cara a demà la situació climatològica i millorarà. En els propers dies l’estabilitat s’imposarà i el sol tornarà arreu. D’aquesta manera, de cara al cap de setmana ens situarem en un ambient més estiuenc, amb una calor moderada arreu. Les màximes, de manera general, es mouran entre els 28 i 33 graus, amb lleugera xafogor a la costa. La setmana que ve sembla que la tendència és que la temperatura es mantingui lleugerament per sobre la mitjana, però en tot cas, sense calorades fortes.