Dissabte de festa a La Sentiu

L’Associació de Veïns de La Sentiu ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Major. Les activitats, després de dos anys d’aturada obligada per culpa de les resriccions derivades de la pandèmia, s’han pogut reprendre aquest estiu, una circumstància que, des de l’associació de veïns del barri, que són els organitzadors de la vetllada, “celebren”.

Les activitats es van fer aquest dissabte, 16 de julio, a la zona de can Llonch, que acull el casal del barri.  Al matí, entre les 11 i les 14 hores, el grup d’animació Chispitas va amenitzar els jocs per als infants i també es va fer el campionat de petanca.

Superades les hores de més calor, a partir de les 20.00 hores, es va fer un karaoke i, a partir de les 22 hores, el concert de Tomy Lavanda, un grup del barri. A partir de la mitjanit la música per ballar va seguir amb Ganga djs. També es va muntar un servei de bar per comprar begudes que va funcionar tota la nit i un espai de resturant on comprar entrepans, tot i que, qui ho va voler ,va  seguir la tradició i va portar el menjar de casa.

Segons l’AAVV de veïns , “es tracta d’una festa amb llarga tradició que des dels anys 60 s’organitza com a punt de trobada del veïnat”.