DIUMENGE DE GANGUES A GAVÀ
Com és habitual l'activitat es muntarà a la Rambla.

Gavà celebrarà, aquest diumenge, una nova edició del Mercat de segona mà. L’activitat, com és habitual, es farà a la Rambla de Maria Casas de 10.30 a 14 hores i té per objectiu reduir la quantitat de residus que generem a la ciutat, promoure nous hàbits entre la ciutadania a l’hora de fer les compres, fent èmfasi en la importància de reutilitzar i evitar que aparells i productes que encara tenen una vida útil esdevinguin un residu.

El Mercat d’Intercanvi i Segona Mà té l’objectiu de fomentar la cultura del reciclatge. La idea és donar una nova vida als objectes als quals donem poc o cap ús. Aquestes objectes poden ser intercanviats o venuts (el preu és lliure) entre les persones que munten parada i els assistents.

Els productes més habituals que s’hi poden trobar són llibres, mobles, discs, pel·lícules, instruments musicals, eines, roba i complement, material per nadons i infants, parament de la llar, electrodomèstics, material esportiu, jocs, joguines, disfresses, material informàtic, plantes…