Divendres de Festa Major 2019
Versión Imposible actuarà aquesta nit a la platja

La Festa Major de Sant Pere presenta, per aquest divendres, un feix ampli d’activitats que s’intensifiquen a partir de la tarda i el vespre. La gent gran, com és habitual tindrà l’oportunitat de mostrar el seu talent en l’esperat Festival a les 17 hores al Casal American Lake. Mitja hora més tard arrencaran les activitats infantils de l’anomenada Festa del Petit Sant Pere amb propostes lúdiques i familiars que enguany han triat com a escenari el parc del Mil·lenni i l’auditori Marc Grau. En a aquest indret es podrà assaborir un berenar, gaudir dels jocs i proves de la Festa d’Aigües i d’una gimcana amb proves que es podran superar individualment o en grup. També hi podem trobar l’espai de les biblioteques i a la Jugateca Ambiental es promourà el respecte per l’entorn natural a través diferents jocs. Una altra de les activitats previstes és el taller de begudes saludables o se sensibilitzarà sobre com evitar el malbaratament alimentari. Finalment, els petits podran participar en un karaoke cantant peces dels seus dibuixos i sèries preferides o altres hits del moment.

Altres actes previstos és la Holi Party dels Castellers de Gavà, amb una gran explosió de música i colors que arrencarà a les 19 hores al parc del Calamot. La organització aclareix quela pols que s’escamparà és de farina d’arròs, sense gluten ni al·lergògens i amb colorants naturals.

A les 19.30 hores el Club de Rítmica Gavà i el del CCR faran exhibicions a la plaça de Jaume Balmes mentre que ales 20 hores però a l’espai del Jardí de la Torre Lluc hi haurà l’actuació de jazz del grup Vintage Gramola.

A les 20.30 hores la gent gran organitza la festa berenar amb ball a la pista esportiva de can Tintorer, una celebració que manté el format però ja no es fa el darrer dia de la Festa Major com era habitual.

A les 21 hores començarà la Led Party Gavà Jove al parc del Calamot amb sessions de DJ’s, i un quart després, però a l’auditori Marc Grau actuarà la Sellarès Band amb un repertori de temes clàssics i moderns.

A la zona de la platja el showman David Moreno, amb el seu projecte Versión Imposible oferirà un concert de covers i medleys que començarà al voltant de les 22.30 hores. Una hora més tard faran una pausa per donar pas al castell de focs d’artifici i, tot segui, reprendran l’actuació .

Les darreres propostes del dia són el ball d’orquestra a la Torre Lluc amb els Cimarrón que, amb 50 anys de trajectòria amenitzaran la vetllada fins la matinada, mentre que, pels volts de la mitjano, el Please, la banda tribut a U-2, oferirà el seu concert a l’auditori Marc Grau .