Diversió a dojo amb La Xarxa

Aquest diumenge arrenca la nova temporada d’espectacles familiars a Gavà. Un programa que un any més dinamitzarà La Xarxa i que per presentar-lo es farà una festa amb animació infantil. L’activitat es farà a partir de les 12 hores al parc de la Torre Lluc i comptarà amb dos espectacles gratuïts.

D’una banda, la companyia Xiula animarà l’ambient amb un muntatge musical titular “Donem-li una volta al món” on es treballen, transversalment i de manera divertida, diferents valors tot fent arribar el missatge que es pot conviure i compartir amb tothom i respectant el planeta. “Donem-li una volta al món” s’ha passejat per diferents escenaris de tot Catalunya i ha participat, entre d’altres, en la multitudinària Festa dels Súpers de Televisió de Catalunya

La festa comptarà també amb la participació dels Katakrac, una a companyia d’arts de carrer dedicada a la creació de jocs amb materials recuperats que presentaran l’espectacle “Els Recicloperats”, un exemple de com de les peces, els trossos i els materials que passen pel taller i pel cap dels creadors d’aquest grup, en surten artefactes interactius que volen despertar la curiositat. Es tracta de prop d’una vintena de jocs simples sorgits de connexions estètiques i mecàniques. “Els Recicloperats” és un exemple de com podem transformar allò que ja no necessitem en alguna cosa positiva i adonar-nos que amb les nostres capacitats podem reinventar la quotidianitat.