Doble nominació als premis TOP 20
La Dra. Montserrat Oliveras i el Dr. Jose G. Porras

L’Hospital de Viladecans ha obtingut les nominacions al millor centre sanitari en la categoria de Gestió Hospitalària Global i en l’Àrea Respiratòria en la 24a edició dels premis TOP 20 Hospitals. Aquests guardons, que concedeix la consultora de serveis sanitaris IQVIA (IASIST), valoren la qualitat assistencial i de gestió dels centres participants, agrupats en diferents categories, segons les dimensions i les característiques de cada centre.

La Dra. Montserrat Oliveras, Directora de Centre de l’Hospital de Viladecans, i el Dr. Jose G. Porras, Director Mèdic del centre, van ser les encarregades de recollir el premi en un acte celebrat ahir, 24 d’octubre, a Madrid.

El programa de reconeixement Hospitals TOP 20 es basa en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència, que busca identificar els patrons de bona pràctica assistencial i reconèixer la tasca d’aquells centres que obtenen millors resultats en el procés d’avaluació. Amb més de vint anys d’experiència, en aquesta edició dels premis s’ha batut rècord de participació amb un total de 185 hospitals públics i privats.

L’Hospital de Viladecans ha guanyat els TOP 20 en diverses ocasions. Els anys 2015, 2016, 2018, 2019, 2020, 2021 i 2022 va rebre també el TOP 20 a la categoria de gestió hospitalària global, i ha estat nominat en diverses edicions en l’àrea d’aparell digestiu i en l’àrea musculoesquelètica, premi aconseguit el 2018. Aquestes distincions, entre d’altres que ha rebut l’hospital en els últims mesos, posen en relleu el talent i professionalitat dels treballadors del centre.