Dolors Montserrat visita Gavà

Dolors Montserrat va estar aquest dilluns a la nostra ciutat per mantenir una reunió amb afiliats i simpatitzants del PP de Gavà i Viladecans. A l’inici de la trobada celebrada als baixos del Museu la ministra va precisar que l’objectiu de la mateixa és “explicar els pressupostos generals presentats pel Govern d’Espanya, ara fa tres setmanes al Congrés”, i que al seu entendre, “són els més socials de la història de la democràcia”. Segons Montserrat “es tracta d’uns comptes que pensen en les famílies, incrementen les pensions, inclouen més i millors bonificacions en casos de discapacitat i dependència i van encaminats a un objectiu molt concret: aconseguir 20 milions de persones ocupades al 2020”. Per a la Ministra “s’està en el bon camí. El govern del PP va treure el país de la crisi i el va situar de nou en la senda del creixement amb 18 milions de llocs de treball i assolint també les més altes cotes d’ocupació femenina”.

Davant aquestes xifres, Montserrat no dubta que “aconseguirem els vots necessaris per tirar-los endavant, perquè qui digui que no a aquests pressupostos estarà dient no a les famílies. Per això, faig una crida als partits polítics perquè siguin responsables”.

Dolors Montserrat assegura que “després del sacrifici fet per les famílies durant la crisi, ara és moment de retornar-los l’esforç. La nostra prioritat és aconseguir que tothom arribi a fi de mes, mentre altres es dediquen a dividir els catalans”. En aquest sentit, ha defensat l’aplicació de l’article 155 perquè “ha permès mantenir en funcionament els serveis públics a Catalunya. També va ser el que va permetre la convocatòria d’eleccions autonòmiques. Ara, el que cal, és que hi hagi un candidat viable i un govern legal perquè Catalunya segueixi liderant l’economia i la cultura”.

Val a dir, que la visita de Montserrat s’ha produït quan el seu nom sona, avu, com una de les possibles candidates a substituir Xavier García Albiol per liderar el Partit Popular a Catalunya.