Dona inici la vacunació al personal docent
Foto: Govern de la Generalitat

El Departament de Salut ja té preparat el procediment per començar a vacunar, amb la vacuna d’AstraZeneca, al personal de tots els centres educatius d’escoles i instituts de Catalunya de fins a 55 anys. De fet, ahir a la tarda tarda el Departament d’Educació va notificar a tot aquest personal l’inici d’aquest procés de vacunació.

Així, cada una d’aquestes persones que treballa en aquests centres rep un SMS al seu telèfon mòbil que el redirigeix a un web per autoprogramar-se quan i on vol ser vacunat.

L’operativa permetrà als professionals que escullin entre un dels 37 centres vacunals de COVID-19 que Salut ha desplegat arreu de Catalunya, i entre algunes franges horàries establertes.

Avança el procés de vacunació

Foto: Govern de la Generalitat

D’aquesta manera, continua avançant a Catalunya el procés de vacunació: a finals d’aquesta setmana també es preveu començar a vacunar grans dependents i persones majors de 80 anys, mentre que la setmana passada ja es va iniciar la vacunació de cossos de seguretat i emergències de Catalunya –com els Mossos d’Esquadra-, professionals sanitaris de segona línia, sociosanitaris, i col·lectius professionals prioritzats, com farmacèutics, logopedes, fisioterapeutes i psicòlegs.