Dos Garraf Runners al podi de la TrencaCims
Jordi Comellas arribant a meta

L’esport gavanenc està d’enhorabona. 2 dels corredors del Club Esportiu Garraf Runners han triomfat en la mítica i duríssima cursa trail de 53 quilòmetres de la Trencacims de Paüls. Es tracta de Jordi Comellas i Jelena Malyseva que han estat els vencedors de la prova reina: L’Ultramarató de 53 quilòmetres i 4.050 metres de desnivell positiu.

Comellas arribava a la cita com un dels principals favorits a la victòria. No va fallar, i es va imposar amb claredat davant els seus rivals amb una marca de 6h 46’54”. Joan Pol Vilà (7h 02’52”) va aconseguir la segona plaça i Aleix Ferré va ocupar la tercera posició amb 7h 22’34”. A l’arribada, Comellas es mostrava “molt feliç del triomf” que d’inici no esperava perquè, segons assegurava “havia vingut aquí a disfrutar, i el cert és que ha estat una experiència molt maca, tant per l’entorn com per la gent que he conegut. Això no treu que no hagi estat dur. La prova, a més de ser un trencacims, és un trencacames i al final he tingut rampes. Feia molta calor i he estat atent d’estar ben hidratat en tot moment”.

Jelena Malyseva arribant a meta

En dones, Jelena Malyseva (8h 10’04”) també ha guanyat amb claredat davant les seves rivals, Edurne Zazpe (8h 49’42”) i Judit Lamas (9h 13’33”).

La prova ebrenca, que celebrava la seva desena edició, ha comptat amb participants de renom nacional i internacional.