Dos restaurants de Gavà al Joc de Cartes

L’Ermita de Bruguers i el Calamar & Lobster Lounge de la platja participen en el concurs de TV3 Joc de Cartes. El programa s’emetrà aquest dimecres a la nit i en ell hi prendran part dos establiments més: el CheChe de Castelldefels i un restaurant d’Esparreguera. Tots ells cuinaran sota la premissa dels productes de l’horta.

L’enregistrament es va fer durant tres dies i la mecànica consisteix en què, els quatre, tots de la mateixa zona i amb el mateix tipus de cuina, s’enfronten per veure quin és el millor. Els propietaris de cada restaurant són els jutges i han de valorar la competència, mentre que el presentador, Marc Ribas, té el vot decisiu per determinar qui s’acaba imposant.

El xef de l’ermita de Bruguers, David Cartoixà, precisa que “ha estat una experiència prou divertida per a nosaltres” i, “més enllà de guanyar o perdre, creiem que esdevé una molt bona oportunitat per tal de promocionar l’establiment, el producte de proximitat i Gavà”

Durant el concurs, no només es tindrà en compte la proposta gastronòmica de cada establiment, sinó que també es valoraran l’espai, el servei, la cuina i el preu del restaurant. Aquest concurs és l’adaptació del format “My restaurant rocks”, un programa impulsat per Red Arrow International que ja s’ha adaptat a Itàlia, Alemanya i França.

El guanyador s’emporta un premi de 5.000 euros per invertir en el seu propi local. A més, buscaran quin establiment participant és el més sostenible i el que fa un ús més eficient de l’aigua, per convertir-se en el guanyador del Segell Blau d’Agbar.

Els 12 guanyadors del Segell Blau d’Agbar tindran un paper fonamental en el darrer programa de la temporada, ja que es convertiran en jurat d’un gran àpat cuinat per tres escoles d’hostaleria que jugaran per ser la millor de Catalunya.