Dues gavanenques campiones Espanya handbol

Les seleccions catalanes han aconseguit un èxit aclaparador en els campionats estatals d’handbol celebrats a principis de gener a Galícia. Els conjunts catalans, en les diferents categories, han aconseguit 5 medalles d’or de les 6 en joc i una de plata. Un d’aquests ors ha estat pel cadet femení, integrat, entre d’altres, per dues gavanenques jugadores del CH Gavà.

Es tracta de Laura Rodríguez, que juga en posició d’extrem esquerra i de Nicole López que ho fa d’extrem dret. Amb aquest triomf, el combinat ha aconseguit revalidar el títol en una final molt disputada contra Madrid per 35 a 30.

La primera selecció en aixecar el Campionat d’Espanya va ser la juvenil masculina superant, a la final, a l’Andalusia. Un altre or va ser per l’infantil femení vencent a Castella La Manxa per un contundent 28 a 19.

La Selecció Catalana infantil masculina també va vèncer contra l’Andalusia en una gran segona part (24-16).

El cinquè or del matí va ser per la Selecció Catalana cadet masculina que va protagonitzar la remuntada del dia i, després de ser capaç d’aixecar vuit gols en contra, es va imposar la Castella i Lleó per 37 a 34.

En la darrera final del matí, la Selecció Catalana juvenil femenina es va haver de conformar amb la plata , en caure, per 34 a 17, davant el combinat de Madrid, botxí de les catalanes l’any passat.

Amb aquest èxit, les Seleccions Catalanes continuen posicionant l’handbol formatiu català com el millor de l’estat espanyol.