En Comú Podem Gavà ha demanat al govern local que millori el servei dels equipaments esportius municipals de la nostra ciutat. Segons precisen han rebut “diverses queixes d’usuàries i usuaris, en concret de la sala de fitness de La Bòbila, respecte a l’aforament de la sala, sobretot a les tardes, quan és habitual que aquest aforament arribi al 100%”.

La formació assegura que ha constatat que “és molt freqüent trobar la sala completament plena i que “la quantitat de màquines existents i bancs no és suficient perquè tothom pugui realitzar la seva rutina d’entrenament de manera correcta”.

ECP també afirma haver rebut “comentaris d’usuaris i usuàries de la Nova Piscina on asseguren que la majoria de les tardes es completa l’aforament de les activitats dirigides i moltes persones es queden sense poder fer la classe raó per la qual consideren que “cal aportar una solució, al més aviat possible, ampliant horaris i dotant de més màquines, material i espais les instal·lacions esportives de la nostra ciutat”.