ECP demana que es reparin les goteres del Jacme March
ECP demana que es reparin les goteres del Jacme March

En Comú Podem Gavà ha denuncia filtracions d’aigua al pavelló Jacme March. La formació assegura, a través d’un comunicat, que “es tracta d’una situació que l’equipament pateix des de fa temps” i tot i que “aquest problema tan seriós ha estat exposat a l’equip de govern i s’ha dit que ho repararien no ha estat així”.

En Comú Podem explica que “cada vegada que plou les goteres apareixen i l’aigua cau sobre la pista de joc i algun vestuari, impedint el correcte desenvolupament d’un partit i augmentant considerablement el risc d’accident en les instal·lacions”, la qual cosa consideren que “també genera una imatge bastant negativa de la ciutat, tenint en compte que aquestes instal·lacions les utilitzen els equips Sènior Femení del Club Handbol Gavà, que juguen en la divisió d’Honor Plata, i per tant amb una afluència de gent considerable en cada partit”.

El grup municipal reclama que “es realitzin les obres de reparació necessàries al pavelló amb la finalitat d’eliminar les goteres i reparar la coberta”.