santa teresa

El grup municipal d’En Comú Podem Gavà ha estat coneixedor de diverses demandes del veïnat de l’entorn del carrer Santa Teresa, més concretament entre els carrers Mare de Déu dels Dolors i Pau Claris. Segons manifesten, s’han detectat deficiències que dificulten la circulació de vianants per aquesta via, sobretot a aquelles persones amb mobilitat reduïda. Els morats concreten que, d’una banda, “veïns i veïnes de la zona ens han comentat el problema de la manca de visibilitat que hi ha al pas de vianants del carrer Santa Teresa, a l’altura del número 96, a tocar del Carrer Mare de Déu dels Dolors. En creuar des de la vorera del costat muntanya, els vehicles que hi ha aparcats minven la visibilitat dels conductors i conductores, que moltes vegades no s’aturen. Per a ser vistos, els i les vianants han de situar-se a la calçada, amb el perill que això suposa”.

D’altra banda, al pas de vianants del mateix carrer, però tocant al carrer de Pau Claris, hi ha un sotrac al pas de vianants, “un sotrac que porta bastant de temps i, des d’En Comú Podem, sabem que ja hi ha hagut alguna caiguda i que les ensopegades són freqüents”. A més d’aquestes deficiències, han afegit, molts passos de vianants d’aquesta zona no estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Per tots aquests motius, des d’En Comú Podem han demanat al govern municipal que doni una solució per millorar la visibilitat al pas de vianants de la cruïlla del carrer Santa Teresa amb el de Mare de Déu dels Dolors, que es repari el sotrac del pas de vianants de la cruïlla Santa Teresa-Pau Claris i que es facin els treballs necessaris per adaptar les voreres a persones amb mobilitat reduïda.

I és que la formació morada pensa que “enmig de l’emergència climàtica en la qual ens hi trobem hem d’anar transformant la ciutat en una ciutat més cuidadora, on les persones siguin el centre i on la mobilitat a peu sigui una prioritat”.