Edu Hidago estudia art dramàtic a l'Institut de Teatre i està formant-se com a professor de veu i de cant
Edu Hidago estudia art dramàtic a l'Institut de Teatre i està formant-se com a professor de veu i de cant

Edu Hidalgo és el nou director del cor de cambra Tornaveu de Gavà, creat fa 35 anys que comença una nova etapa amb nous projectes musicals.  El nou director estudia Art Dramàtic a l’Institut de Teatre en l’especialitat de teatre musical i està formant-se com a professor de veu i de cant de la mà de Javi Prieto. Com a actor està embrancat en dos projectes teatrals dirigits per directors novells que s’estrenarà a Barcelona a finals de primavera.

En declaracions al periòdic El Bruguers explica: “Estic molt content d’haver entrat a la família del cor Tornaveu i agafo amb molta il·lusió el projecte. El món del cant coral ha estat molt present en la meva vida des de fa molts anys i m’alegra que ho segueixi estant.”. Edu Hidalgo assegura que “cada vegada que conec més als integrants de el cor Tornaveu, veig que són un grup ple de talent, llum i motivació, i estic segur que treballant de la mà podem arribar a créixer i a fer coses molt potents”.

El cor de cambra Tornaveu ja té director però encara necessita incorporar noves veus. Actualment està ntegrat per 12 cantaires amb edats compreses entre els 30 i els 50 anys.. Des de l’entitat expliquen que, “si bé el cor, pel que fa a les veus, està equilibrat perquè n’hi ha tres per corda”, necessiten “més cantaires” i comenten que “no cal saber solfa; n’hi ha prou amb tenir oïda, afinar i posar-hi ganes”.

Les persones interessades a fer la prova per formar part del projecte poden contactar amb l’entitat a través de la seva pàgina de Facebook, per correu electrònic, a l’adreça info.tornaveu@gmail.com, o acudint directament a l’assaig, que té lloc tots els dijous de 21.30 a 23.30 hores a l’Espai Maragall.