Edu Sallent, al club de lectura de l’UME
Edu Sallent, al club de lectura de l’UME

El Club de lectura Fita i Petjada de l’UME organitza una nova trobada aquest proper dilluns, 22 de novembre. En aquesta ocasió s’ha programat la visita de l’alpinista i escriptor, Edu Sallent, qui presentarà el seu llibre “Aquell vol de papallones”. L’obra narra la història alegre, real i entranyable de la vida d’un escalador, en què els protagonistes són els amics, autèntics, incondicionals i necessàriament vitals.

L’ànima del llibre, editat per Ediciones Desnivel aquest 2021 són els moments més trepidants i l’escenari són aquelles escalades que no s’obliden mai. A més d’històries personals, entre les seves 272 pàgines s’hi poden trobar descripcions detallades de rutes que solquen parets, cims i muntanyes de tots els nivells.

Edu Sallent va néixer als Hostalets de Balenyà (Barcelona) en 1971. Als setze anys va realitzar les seves primeres escalades i ascensions al Pirineu i a Montserrat. Segueixen els Alps, els Andes i, finalment, l’Himàlaia. És autor de ‘Per ser tan blanca’ obra que

L’activitat, que serà oberta fina a completar aforament, començarà a les 20 hores i es farà a la seu de la Unió Muntanyenca Eramprunyà, al carrer Salvador Lluch, 6 2ª planta.

Edu Sallent va néixer als Hostalets de Balenyà (Barcelona) en 1971. Als setze anys va realitzar les seves primeres escalades i ascensions al Pirineu i a Montserrat. Segueixen els Alps, els Andes i, finalment, l’Himàlaia. Justament a l’Himàlaia, l’any 1997, va viure un dels capítols més tristos de l’alpinisme català, quan el cap de la seva expedici, Joan Colet, moria al Nanga Parbat, el novè cim del món, de 8.125 metres d’altura.