Educ@cció 2023
Educ@cció 2023

Educ@cció són unes jornades d’orientació acadèmica, d’experiència i aprenentatge basades en tallers i xerrades acadèmiques d’actualitat. Unes jornades que a part d’apropar els joves i les joves als estudis i les seves possibles sortides els ensenya a desenvolupar-se en diferents competències personals i també transversals.

Aquestes jornades es duran a terme del 28 al 2 de març, amb diferents accions com una xerrada sobre els estudis universitaris per Europa, a càrrec de l’assessoria de mobilitat internacional, una altra xerrada sobre orientació, a càrrec del servei En Trànsit i el Referent d’ocupació juvenil del Baix Llobregat, aquestes dues a l’Espai Jove La Casa Gran, i una taula rodona formacions adequades a les sortides laborals actuals, a la Unió de Cooperadors.

El dia 1 de març, també es fa una jornada més concreta, adreçada als alumnes de batxillerat i cicles formatius dels centres de Gavà, orientades a l’autoconeixement i el diàleg amb professionals i estudiants.

Gavà disposa de diversos serveis d’orientació adreçats als i les joves, com el Punt d Informació Juvenil que està situat a l’Espai Jove La Casa Gran i que orienta en tots aquells temes d’interès juvenil, com l’orientació acadèmica, laboral, d’emancipació,… També des del servei En trànsit, Servei d’orientació, assessorament i acompanyament dels i les joves entre 16 i 29 anys, en les transicions escola-treball.

Trobaràs més informació d’aquests serveis a www.gavajove.cat