El alambre del funambulista
El llibre es presentarà aquest dijous a Gavà

La biblioteca Josep Soler Vidal de Gavà acollirà, la presentació del llibre ‘”El alambre del funambulista” una curiosa obra que fusiona la novel·la i el poemari i que és obra Franc Murcia i Marta Clarós.

El llibre narra la història d’un jove que, arran d’un trauma infantil, es percep así mateix com un monstre que tem atansar-se a les persones que estima per por a fer-los mal. En un intent de curació decideix emprendre un viatge en el decurs del qual coneix una dona de la que s’enamora i viu diferents aventures.

Per a Murcia aquesta és la seva tercera novel·la, però és la primera vegada que incorpora la poesia a la narrativa, una feina que, tot i admetre que “ha resultat enriquidorament creativa, no ha estat gens fàcil” perquè, segons assegura, “no volia que fos un pegat, sinó que hi hagués harmonia i tot tingués un sentit. Els versos enmig dels textos li confereixen un caire especial i aporten molta força”. A més, entén que “aquesta fusió de gèneres pot ser una bona manera de promoure el gust per la poesia”.

Ambdós artistes asseguren que “es tracta d’un projecte sense referents i innovador” i esperen que altres persones amb inquietuds artístiques puguin seguir l’exemple. Pel que fa a la seva experiència individual, la valoració ha resultat “fantàstica” i esperen “poder tornar a col·laborar en el futur”.

L’activitat tindrà lloc aquest dijous, 4 d’abril, a les 19 hores