El Bàsquet Gavà amb el 8 de Març

El Club Bàsquet Gavà s’ha sumat a la commemoració del Dia de les Dones amb un partit molt especial disputat dissabte amb l’objectiu de “fer visible l’esforç de les dones per aconseguir tenir el seu espai a la societat, i en aquest cas en el món de l’esport”.

L’acció de dissabte volia reflectir precisament aquest pas endavant viscut en el món del bàsquet. I és que el partit jugat entre l’infantil femení del CB Gavà i el Llor de Sant Boi tenia totes les connotacions necessàries per visualitzar el treball conjunt de clubs, administracions i institucions per aconseguir la plena igualtat.

En aquest encontre totes les parts implicades van ser dones: jugadores, delegades, entrenadores, àrbitra, anotadora i cronometradora. També hi havia una delegada de camp i directives del club. Així mateix, es va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i la vicepresidenta de la Federació Catalana de Bàsquet, Maria Lluís.

Totes elles van immortalitzar el moment amb una fotografia. El Bàsquet Gavà precisa que “cal pensar que, en pocs partits es donarà aquesta circumstància que totes les implicades siguin dones”.

 Aquesta acció s’emmarca dins el programa “Amb D de Dona” que té per objectiu aconseguir que la dona s’impliqui en tots els estaments del club i amb la voluntat de seguir treballant per aconseguir la igualtat plena entre homes i dones.