El Bàsquet Gavà presenta els equips

El proper diumenge, 24 de novembre, El Club Bàsquet Gavà farà la presentació oficial del equips de la temporada 2019/20, un acte que enguany es farà a dintre del pavelló entre mig dels dos partits oficials dels primers equips, femení i masculí. Tot seguit, aniran entrant els equips i es farà la tradicional foto de família

L’estructura dels equips es manté amb conjunts a cada categoria des de P4 a sènior. A més, es consolida la secció femenina amb equips també en escola i des del pre-mini a sènior. Tot i que el pre-mini femení començarà a competir al gener. En total, hi haurà al voltant de 30 equips entre totes les categories.

Segons el club, “enguany ha experimentat un increment de nens i nenes de P4 i P5 i també en babys, gràcies en part a la promoció que s’està fent a les escoles”.

El Club també precisa que “el programa Anem de Bàsquet es consolida a les escoles Marcel.lí Moragas i Sagrat Cor” i a part, “es manté el projecte Specials i es fan altres accions d’inclusió amb la Fundació CAVIGA”.