El beisbol Gavà lluita per ascendir a la màxima categoria

El Masculí del CBS Gavà disputa aquest cap de setmana a Sevilla, l’ascens a Divisió d’Honor, la màxima categoria de beisbol a nivell estatal. L’equip intentarà fer un bon paper en el Campionat d’Espanya de 1a Divisió i fer història a la ciutat, perquè Gavà mai ha comptat amb representació en la màxima categoria de beisbol.

La competició té lloc en el Camp Municipal de Beisbol Parc Amate i compta, a més del CBS Gavà, amb la participació del CBS Sevilla Red Sox, el CBS Toros i El Llano BC. Els dos primers classificats jugaran la final el diumenge 15 a les 12.30 hores, els dos restants barallaran pel bronze.

De moment el Gavà ha tingut gran inici de campionat ja que en el primer matx jugat aquest dijous han guanyat 11-4 contra el Sevilla Red Sox. El club gavanenc destaca “la magnífica actuació de tots els jugadors amb 10 hits en el terreny de joc” també posa en valor el primer bat “Ángel Ananyer Rivas, qui en el seu primer torn, aconseguí un home run” i un esment especial al llançador “Carlos Contreras amb 14 strikes out”.

Avui, a les 18 hores l’equip de la nostra ciutat esveurà les cares amb el CBS Toros, i demà, dia 14 de novembre, a les 15 hores jugarà contra el Llano BC.

Calendari