friday

WOW Gavà s’està bolcant enguany en el Black Friday, amb la seva pròpia campanya que han anomenat WOW Friday. El divendres 24 i el dissabte 25, els comerços d’aquesta associació comercial oferiran descomptes que poden arribar fins al 30%, segons en confirma Patricia Salmerón, dinamitzadora de l’entitat, “tot i que en productes seleccionats poden arribar fins i tot al 50%”. Els dies més forts són divendres i dissabte, però el comerç local porta des de dilluns 20 de novembre oferint preus rebaixats a la seva clientela.

Des de la sabateria Juma estan satisfets de com està anant la campanya i, com la resta de comerços associats a WOW Gavà, han decorat els seus aparadors amb globus i cartells. Segons diu la dependenta de l’establiment, Zenaida González, “la gent s’ha animat i està anant bastant bé. Tenim en tot el calçat un 20% de descompte, i en les sabatilles d’anar per casa un 10%. La veritat és que estan molt bé les ofertes, perquè és calçat de molt bona qualitat que té un bon preu, i ara amb el Black Friday s’ha millorat encara més”.

En total, enguany, s’han apuntat al WOW Friday 35 comerços de l’associació, i hi ha representats sectors molt variats del teixit comercial gavanenc, “des de la venda de producte directe del camp fins a sabateries, les quals, per cert, s’hi han apuntat el 100% de les que estan associades, o passant fins i tot pel sector de la restauració o dels forns de pa”, explica Patricia Salmerón.

És el quart any que WOW Gavà celebra aquest costum importat de fora, un període de descomptes que, en paraules de Salmerón, “ens ha vingut imposat pels grans comerços en línia i les grans superfícies. El petit comerç ha de fer un gran esforç per competir amb grans botigues com Amazon. Nosaltres no tenim les seves grans infraestructures i tampoc tenim els seus marges de venda, i per això hem de fer aquest esforç especial per implantar aquesta campanya”.

Sembla que, cada vegada més, la ciutadania s’ha acostumat a esperar els descomptes del Black Friday i, des de fa un parell d’anys, el resultat de la campanya és molt potent, segons expliquen des de WOW Gavà. La campanya forta per als botiguers, però, continua sent la de Nadal, que per a l’associació començarà de manera oficial el pròxim divendres 1 de desembre.