El Bon Soleil celebra el Cross Solidari 2022
El Bon Soleil celebra el Cross Solidari 2022

El col·legi francès Bon Soleil de Gavà i la Fundació Antonio Cabré organitzen aquest dissabte, 14 de maig, la quarta edició del cross solidari. L’activitat es farà durant la tarda i comportarà alguns talls de trànsit intermitent en el camí de la Pava, des de la B-210, entre les 17.30 i les 20 hores.

Els participants, dividits per categories egons les edats recorreran diferents distàncies en un circuit total de 6,6 quilòmetres. Es tracat d’un edeveniment que el centre defineix com “esportiu i familiar” i que té com a objetiu “recaptar fons per als diferents projectes que porta a terme la fundació”.

La Fundació Antonio Cabré

La fundació Antonio Cabré és un llegat d’Antonio Cabré, qui va dedicar tota la seva vida a oferir una educació de qualitat i a mostrar el seu compromís amb el bé comú. L’ens aposta per “la promoció de l’educació i la salut per als més necessitats com la millor manera de continuar el seu exemple per a construir un món més just i solidari”. En aquest context, la Fundació Antonio Cabré es compromet a “promocionar una educació digna i de qualitat i a millorar la salut per als nens, adolescents i joves més marginats”.

La organització entén “l’educació i la salut són una necessitat bàsica i un dret fonamental per als éssers humans a través de la qual es pot impulsar el seu desenvolupament econòmic, polític, social i cultural” i assegura que “la societat també es beneficia d’una bona educació i salut ja que és la base primordial per a generar la convivència i la participació en la qual creixen els futurs ciutadans. Així mateix, l’educació i la salut no són només un dret sinó també la principal eina per a transformar positivament tant la vida de les persones com el futur de la societat”.