El Bon Soleil fa una donació per la recerca del càncer infantil
El Bon Soleil fa una donació per la recerca del càncer infantil

La Fundació Antonio Cabré vinculada al col·legi Bon Soleil de Gavà va celebrar amb gran èxit el seu sopar solidari, un esdeveniment que va reunir a més de 200 persones i on es va fer la presentació del projecte educatiu al Senegal, liderat per un grup d’alumnes del centre que van viatjar el passat més d’octubre passat al Senegal en missió humanitària .

Un dels moments més destacats de la nit va ser el lliurament per part de Joséphine Cabré, fundadora del Bon Soleil i patrona de la Fundació, de 30.000 euros a l’Hospital Sant Joan de Déu per donar suport a la recerca del càncer infantil i a la millora de l’atenció mèdica als nens malalts de càncer.

La trobada va comptar amb la participació d’Ángel Montero, investigador principal i cap del grup de recerca que va exposar la importància de la investigació mèdica i el seu impacte potencial en la salut dels nens malalts de càncer. També hi eren presents Emmanuelle Perrier d’atenció al Donant de l’Hospital Sant Joan de Déu i Silvia Rearte, com una de les fundadores de l’Associació “Polseres Candela”. L’esdeveniment va concloure amb un sorteig solidari que va permetre recaptar fons addicionals per donar suport a les causes que la fundació defensa.