El bus, entre Gavà i Begues, ampliarà horaris
Foto: Ajuntament de Begues

A partir del dilluns 14 de març es farà efectiva l’ampliació de la freqüència de pas de la línia de bus 902 entre Gavà i Begues els caps de setmana i els dies festius, tal com es va anunciar al novembre de l’any passat.

En total seran vuit expedicions més per sentit les que s’afegiran al servei que fins ara s’ofereix: les dues expedicions entre Barcelona i Olesa de Bonesvalls i les sis rutes entre Gavà i Begues. En total, 13 viatges diaris.

Avançament del primer autobús del matí i més parades a Gavà

A més, també es produeix un avançament del primer bus de baixada en dies feiners, que sortirà a les 6.30 hores de Begues. Aquests deu minuts d’antelació respecte a l’horari anterior pretenen facilitar la connexió amb el tren a Gavà a aquelles persones que necessitin ser a les 8 hores a Barcelona.

Una altra de les novetats en el recorregut serà l’increment de les parades al pas per Gavà. A causa de les obres realitzades a la C245, s’ha reconfigurat el final i l’inici de recorregut de la línia 902, allargant el trajecte fins a la rotonda de després de la gasolinera Cepsa. És en aquest punt on l’autobús farà mitja volta per a començar les expedicions cap a Begues i Olesa, fet que suposa la implantació de dues noves parades per sentit.