gava-1-villarreal-b-1

El C.F. Gavà va arrencar ahir un empat a un gol de la visita del Villarreal B a La Bòbila. La primera part va estar clarament marcada pel domini local i els groguets van estar gairebé desapareguts els 45 minuts. Va ser en aquesta primera meitat que els gavanencs van desaprofitar algunes clares ocasions de gol, una d’elles un penal que va llençar Boris i que Cantero li va aturar amb molt encert. Tot i això, en el 25 el mateix Boris es va refer del penal errat amb un gol de fantasia rematant una pilota de Sascha.

La segona part va ser molt més igualada. Els valencians arribaven cada vegada més a la porteria blaugrana, i cada vegada amb més sensació de perill. Tot i aquesta insistència, l’ocasió més clara va estar als peus de Sascha: una gran passada de Niko en el 57 que el davanter gavanenc no va saber rematar.

Del possible 2-0 es va passar a l’empat a 1 perquè el Villarreal B, només un minut després d’aquesta errada de Sascha, aconseguia fer pujar el seu primer gol al marcador gràcies a una jugada individual de qualitat de Carlos Martínez. El temps que va quedar després de l’empat no va oferir gaire emoció ja que els groguets van adormir el joc i els dos equips van mantenir la igualtat fins el final. Amb aquest resultat el Gavà cau a la setzena posició amb 23 punts i es queda en posició de playout.

Óscar Mena, entrenador del C.F. Gavà, es va lamentar de les ocasions que els blaugrana van desaprofitar ja que “tant el penal com la jugada de Sascha van ser prou clares per poder guanyar el partit, i després ells ens van empatar en una genialitat i nosaltres vam acabar patint com sempre fins el final per poder treure un punt que, segons el que es va veure al camp, sembla poc”. El tècnic argentí, però, va tornar a mostrar la seva total adhesió vers l’esforç dels seus jugadors: “jo estic molt tranquil per l’entrega de l’equip que es va deixar la vida en el terreny de joc, el resultat pot ser que guanyis o que perdis o que empatis, però no es pot demanar més als jugadors”.

De la seva banda, l’entrenador del Villarreal B, Paco López, va admetre que se’n van de Gavà “amb la sensació de que podíem haver guanyat, però enfront hem tingut un rival que ha lluitat molt i que ha jugat amb les seves armes, armes que són molt lícites perquè cadascú juga amb les armes que creu segons els futbolistes de que disposa”. López va destacar, però, que en general estava “satisfet pel rendiment dels jugadors a la segona part tot i que, insisteixo, ens agrada guanyar i crec que a la segona part hem merescut la victòria”.

A l’acabament de les rodes de premsa dels entrenadors va tenir lloc una altra roda de premsa en la que van participar els representants de les dues empreses que a partir d’ara gestionaran el C.F. Gavà. A l’empresa Huno, que dirigeix Hugo Grgona, s’hi afegeix la mexicana Código Fútbol, ja que ambdues entitats han arribat a un acord de col·laboració que s’allargarà al menys fins a final de temporada.

El representant de Código Fútbol, Mario Barri, va destacar que entren ara en el Gavà “per ajudar al club juntament amb Hugo, de fet l’acord ha estat molt ràpid ja que els dos volem el millor per l’entitat a nivell de futbol i d’estructura”. De la seva banda, Hugo Grgona va afegir que “l’ajuda que ve ara és benvinguda a tots els nivells, tant l’econòmic com el futbolístic, la idea és posar les coses com sempre haurien d’haver estat i l’acord de fet persegueix el bé per a tothom”.