El Calamot seleccionat al programa Iberdrola Innova
Institut El Calamot de Gavà

L’Alumnat de quart d’ESO de l’Institut El Calamot de Gavà ha participat amb centres de tota Espanya, i han resultat ser un dels 25 seleccionats al programa Iberdrola INNOVA I+D+i.

Aquesta iniciativa apropa als joves al món de l’investigador, aprofundint sobre temes cientificotècnics d’actualitat d’una forma amena, usant tècniques de “peer learning”, que és una pràctica educativa en la qual els estudiants interactuen amb altres estudiants per assolir objectius educatius, i treball en equip, assessorats per científics experts de cada àrea. Així mateix, permet col·laborar amb importants centres d’investigació espanyols i conèixer empreses innovadores i laboratoris de recerca de referència internacional.

El projecte fomenta en els estudiants l’interès per la recerca, la innovació, la ciència i la tecnologia, com a forma d’augmentar la motivació cap als seus estudis futurs, així com dotar-los d’un major nombre d’eines que els ajudin a la presa de decisions pel que fa a les opcions de batxillerat i de la posterior carrera universitària que volen triar.

El XII Congrés en línia Iberdrola Innova I+D+i es farà els dies 22 i 23 de maig i compta amb la col·laboració amb el Consell Superior de Recerques Científiques – CSIC i la Fundación Sant Patricio.