El candidat David Solé visita Gavà
El candidat David Solé visita Gavà

El número 9 de la llista al Congrés dels Diputats per Barcelona del Partit Popular, David Solé, va estar aquest divendres a Gavà acompanyada dels integrants de la formació locals a la carpa muntada a la plaça de Batista i Roca per fer campanya i demanar el vot el proper 23 de juliol.

Solé, que és tinent d’alcalde i portaveu del grup popular a l’Ajuntament de Castelldefels, va assegurar que “ha arribat el moment de l’impuls definitiu i d’assolir el canvi que el país necessita amb noves polítiques que ens permetin superar el moment complex que travessem de crisi econòmica i social i també tots els problemes derivats de la pandèmia, ja que totes les accions empreses pel govern de Pedro Sánchez no han resultat. No podem seguir així. Tenim una situació difícil i per avançar és important que tothom vagi a votar, o presencialment o tramitant el vot per correu”.

La portaveu del grup popular a Gavà, Mónica Parés, també ha demanat el vot i ha expressat el convenciment de que “obtindrem un bon resultat a la nostra ciutat com ja el vam tenir en les darreres municipals del 28 de maig”. Parés considera que “si la gent ens dóna la confiança podrem acabar amb el sanchisme i les seves mentides i impulsar el canvi que el país necessita. Tal i com diu el nostre lema “ Ara és el moment” perquè aquest sigui el nostre “Verano azul””