El Catalina queda segon al Joc de Cartes
Lourdes López i ôscar Manresa

El restaurant Catalina de Gavà Mar va participar, ahir, en el “Joc de Cartes” que, en el seu darrer programa de la temporada, va fer un especial amb periodistes gastronòmics. L’espai va centrar-se en 4 establiments de l’àrea de Barcelona, on a més del d’Òscar Manresa, que va ser defensat per Lourdes López, hi van prendre part La Gormanda, presentada per Carme Gasull i el Tragaldabas, amb la crítica Sandra Blasco, ambdós situats a l’Eixampla, i el Tramendu, que va recomanar Josep Sucarrats i que es troba al barri de Sants-Montjuïc.

Per a l’ocasió el Catalina va servir, en primer lloc, musclos, tàrtar de tomàquet, navalles i la famosa amanida King Crab. Tot seguit, van assaborir un arròs negre de bacallà, un arròs de ploma Ibèrica amb trompetes de la mort, un arròs de sèpia i rap i un turbot cuit a la brasa amb patates que va ser el que més va impressionar.

Manresa servint el turbot.

En l’apartat de postres, el comensals van salivar amb unes propostes de banana Split amb escuma de coco, un pastís de formatge, un fluir d’ametlla i un pastisset de xocolata.

Finalment, el restaurant guanyador va ser La Gormanda, amb un 9, mentre que El Catalina va quedar segon en rebre un total de 8,8, essent l’espai, amb una puntuació de 9, l’apartat més ben valorat pel jurat. El tercer classificat va ser el Tramendu, amb un 7,6, i el quart el Tragaldabas amb un 7,2.

“Joc de Cartes” ha arrasat setmana rere setmana, aconseguint dades estratosfèriques d’audiència. La cloenda, va assolir un dels màxims: 26’4% i 540.000 espectadors, el que suposa el segon millor registre de la singladura d’aquest format, i la millor marca dels 13 capítols emesos en aquesta sisena temporada.