El CB Gavà presenta els equips per aquesta temporada
Prop 350 jugadors i jugadores vestiran els colors del club aquesta temporada

El Club de Bàsquet Gavà ha fet la presentació dels seus equips per a la temporada 2021-2022, un tradicional acte que, en els dos anys anteriors es va haver anul·lar a causa de la pandèmia i que ara, amb el retorn progressiu a la normalitat, l’entitat ha volgut recuperar. L’esdeveniment es va viure aquest dimarts, 12 d’octubre, a la pista exterior de la zona esportiva de can Tintorer i va sevir per conèixer, un per un, els 21 equips que vestiran la nova samarreta que, des de força temporades, estrenen per fi.

El president del club, Josep Maria Barrabés es mostrava “molt content de poder recuperar aquest acte, que serveix perquè tots ens trobem i iniciem la temporada amb il·lusió després de quasi dos anys molt difícils on, per culpa de la pandèmia vam perdre socis i no vam poder desenvolupar la nostra activitat com voldríem. Sortosament el club ha resistit, i les famílies també, la qual cosa es molt d’agrair. Estic feliç perquè, a més, en les darreres setmanes hem incorporat 64 nous jugadors i jugadores assolint una plantilla que volta les 350 persones i una massa social al darrera de prop de 1500. Comptem doncs, amb gent jove de base i això és clau per garantir la nostra continuïtat”.

El Club, a més de comptar amb 19 equips federats, segueix treballant amb l’escola i amb projectes que van més enllà de la competició. “Seguirem amb el conjunt special per fomentar l’esport inclusiu amb Adisga, Caviga i l’escola Maria Felip, i seguirem apostant per altres valors, com el de la cooperació, a través de l’ONG Accede, que té en marxa una quinzena de projectes internacionals”. Barrabés també ha assegurat que “el club referma el compromís amb l’esport femení, la multiculturalitat, amb la incorporació de jugadors d’altres països, i la sostenibilitat, el medi ambient i l’economia circular, ha assegurat Barrabés.

El Club també manté i potencia, els projectes “Mai és tard” i “Encara Pots” per fomentar la pràctica de l’esport entre les mares i pares.

Gemma Badia va felicitar el club

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, qui també va assistir a l’acte, va afirmar estar “impressionada amb la força d’aquest club i dels seus meravellosos equipsi va felicitar l’entitat pel seu “dinamisme, implicació en la ciutat i per promoure valors tan importants, a més de l’esport i la salut, com són la inclusió, la solidaritat i el feminisme. Realment és un orgull molt gran que Gavà pugui comptar amb club com el vostre, amb llarga trajectòria, ja que la propera temporada complireu 50 anys i espero que ho puguem celebrar com cal. Des de l’Ajuntament ens tindreu al costat