Unes 75 de persones van prendre part, diumenge passat, en sortida en bici dedicada a la dona organitzada pel Club Ciclista Ratpenat de Gavà. L’activitat que l’entitat ja fa dos anys que porta a terme en el context del 8M, va servir també, aquesta ocasió, per mostrar el suport al poble ucraïnès que aquests dies pateix els atacs russos.

La passejada es va concebre com una activitat familiar on també hi van participar infants i va partir de la plaça de Jaume Balmes a les 9 hores. Des d’allà van anar casp a Viladecans per agafar el carril bici fins a la zona de les Filipines, i d’allà directes per la zona de l’aeroport fins arribar a la platja d’El Prat de Llobregat. En total van ser uns 40 quilòmetres aproximadament, 20 d’anada i 20 de tornada.

El president del club, Manel Merino, es mostra “satisfet del bon ambient i la participació en aquesta activitat on també vam regalar un buff, un bidó per la bici i una barreta energètica”.

El CC Ratpenat organitza durant els cap des setmana diverses sortides, en carretera i BTT amb diferents ritmes i graus d’intensitat