El Centre de Suport celebra 20 anys
En la celebració no hi faltà el pastís d'aniversari.

Desenes de persones van participar aquest dijous de la celebració dels 20 anys de vida del Centre de Suport l’Empresa, un equipament municipal inaugurat al maig del 1999 i que segons precisava ahir l’alcaldessa Raquel Sánchez va ser fruit “d’una aposta valenta de l’alcalde Dídac Pestaña perquè esdevenia un projecte pioner en el seu dia per tal dinamitzar en un sol punt l’ajut a persones que cercaven feina o es volien formar per millorar i també en l’acompanyament a nous emprenedors i l’ajut a les empreses consolidades”.

Aquest objectiu s’ha mantingut en el temps però els canvis han estat importants. Així ho explicava Carmen Martínez que des l’inici i encara avui dirigeix aquest servei. Segons Martínez “és il·lusionant veure tota la feina que hem fet gràcies a l’esforç d’un bon equip que ha pogut ajudar a moltes persones. La nostra forma de treballar ha canviat, com ho ha fet tota la societat i ens hem hagut d’adaptar a noves eines per donar resposta a les noves necessitats i demandes de la ciutadania

Durant la celebració no hi va faltar el pastís i el cava i es van fer un breu balanç de la feina feta. El tinent d’alcalde de Nova Governança i Serveis Generals, Jordi Tort, precisava que “aquest ha estat un equipament clau per dinamitzar l’economia local” i que “el futur ens depara reptes nous, com la Unió de Cooperadors que veurà la llum en uns mesos.

Raquel Sánchez: “Gavà és font d’oportunitats”

En la seva intervenció, l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez destacava “la gran tasca que el centre ha desenvolupat des dels seus inicis”, tot precisant que “durant aquests 20 anys s’han viscut etapes de tota mena, algunes de ben difícils com la profunda crisi que va esclatar al 2008, els efectes de qual vam poder minimitzar i superar gràcies, en bona part, a la bona feina feta”.

Sánchez ha lloat “la passió i entrega dels professionals de l’equipamentque “unida a la tasca que també es fa des del nou centre Rosa de Luxemburg contribuïm a generar entorns per tal que Gavà pugui mirar amb optimisme al futur, un futur farcit d’oportunitats i reptes nous com l’impuls de nous models que també són font de riquesa com l’economia circular o la social, i projectes ambiciosos com l’Espai Productiu del Joncs o el sector Roca”.