El CF Gavà empata amb el Cambrils
Un dels moments del partit.

El CF Gavà ha tancat la 5ª jornada de lliga sense poder anotar-se la victòria. El conjunt de José Manuel Serrano van sortir a la gespa de la Bòbila amb moltes ganes i prenent la iniciativa del joc. Tot i aquest afany, el conjunt blaugrana va topar amb la ferma defensa del Cambrils i no va tenir sort.

Junior, un dels destacats del Gavà en atac, va ser el primer en intentar trobar porteria amb un cop de cap que va sortir desviat per molt poc .

La primera oportunitat clara va arribar de peus de Quiles, qui va obligar Sergi a intervenir amb una bona aturada. Adrián Pérez, sempre incisiu, ho va provar amb un xut molt desviat, i poc després Quiles amb una clara oportunitat, i Adri Ruiz amb un xut ras creuat, van obligar novament el porter visitant a intervenir amb encert.

El gol semblava que només era qüestió de temps, però Eric va esporuguir els gavanencs rematant desviat des del punt de penal l’únic contracop del Cambrils en tot el partit. L’ocasió no va descentrar els locals, que van tenir, en un cop de cap de Junior, després d’un gran servei de Marcos, la millor oportunitat de tot el partit. El Cambrils només pujava a la contra.

La represa, després del decans, va suposar pel Gavà perdre el ritme. Un cop de cap de Junior desviat, i un xut a col·locar de Quiles amb el mateix resultat, van ser el dos viratges destacats.

L’entrenador del CF Gavà, José Manuel Serrano tot i assegurar que havien “portat el pes del partit” considera que “l’angoixa per guanyar ens ha jugat una mala passada alhora d’afinar de cara a porteria”. Tot i això, Serrano destaca que “és positiu haver pogut mantenir la porteria a zero” i “l’actitud dels nois és d’entrega”, raó per la qual “es tracta de no defallir perquè la victòria arribarà tard o d’hora”.

El proper cap de setmana el CF Gavà es desplaça al terreny de joc del Balaguer .