El CF Gavà guanya al líder de la classificació
L'equip va celebrar-ho al vestuari.

El CF Gavà ha aconseguit, aquest cap de setmana, un valuós triomf al terreny de joc del Vilanova, líder de la classificació imbatut fins aleshores. El conjunt blaugrana es va imposar per 0 a 1 en un partit on els homes de Jorge Sánchez van resistir i en els minuts finals van aconseguir marcar.

Val a dir, que els locals van dominar el joc durant tota la primera meitat, però amb poques ocasions clares de perill. Segons la crònica del matx que fa el web del club, abans d’arribar al descans “el matx va embogir” arran d’una acció protestada pels locals com penal no assenyalat i una segona tongada de protestes per una altra acció que el col·legiat va resoldre amb targeta vermella al vilanoví Antloniéz.

L’equip celebra el gol de Xavi Grau | Foto: Laia Inés

Amb aquesta superioritat numèrica, els gavanencs van fer un pas endavant i, al minut 88, van aconseguir el gol arran d’una mala sortida de pilota dels locals que va ser interceptada per Xavi Grau, qui va batre Javi Martínez. Era el 0 a 1. En els darrers instants, els blaugrana van defensar totes les accions de pilota aturada dels locals per trencar la imbatibilitat del líder i reenganxar-se a la lliga.

Jorge Sánchez: “Hem tingut la sort que ens ha mancat altres dies”

Sánchez atén el cap de premsa Isaac Fandos | Foto: Laia Inés

L’entrenador del Gavà, Jorge Sánchez, assegurava després del matx que havia estat “un partit molt igualat, on ells ham dominat a la primera i nosaltres a la segona” i tot i admetre que han fet “partits millors i no hem guanyat, avui hem tingut la sort de cara”.

Sánchez deia que havien passat molts nervis i que el fdet de juhara mab un home més els ha donat la tranquil·litat que buscabven. Sobre el gol de Xavi Grau el mñister diu que és el reflex dels entrenaments, de treballar molt bé i anar fort. Hem estat molt seriosos, i això ens ha donat el triomf, perquè sinó encaixes sempre estàs més a prop de guanyar»

La victòria ha arribat en un moment crucial, ja que els gavanencs iniciaven ara setmana de tres partits:  “Era clau guanyar avui. Si volíem estar amb els millors, havíem de guanyar. Dijous tenim un altre partit transcendental perquè si guanyem ens acabem d’enganxar de veritat. Després ens vindrà El Catllar, que avui ha empatat amb el Vista Alegre, i serà segur complicat. No és fàcil guanyar a ningú, però ara hem de descansar, gaudir del triomf, i a partir de demà pensar ja en el que vindrà per intentar sumar tres punts més”, finalitzava l’entrenador.