El CF Gavà no aixeca el cap
El CF Gavà no aixeca el cap (foto: Laia Inés)

El CF Gavà es troba en hores baixes en perdre el segon partit consecutiu d’ençà de la represa a la competició després de mesos aturats per de les restriccions sanitàries. Dijous passat, els blaugrana van caure per 1 a 0 contra la UD Vista Alegre en un matx, on tot i dominar el joc en molts moments i prendre la iniciativa creant diverses ocasions de perill, van ser els locals els qui alçar-se amb la victòria amb un gol que va ser molt protestats per mans.

L’entrenador del Gavà, Jorge Sánchez, assegurava a través del web del club que “es tracta d’una derrota que fa molt mal. Crec que hem fet un gran esforç, hem portat el pes del partit, hem tingut ocasions, hem merescut, però la pilota no ha volgut entrar. Estem en un moment en què les coses que poden sortir malament, surten malament. Només ho podem canviar amb esforç i treball

Un dels temes més recurrents va ser l’arbitratge pel gol polèmic dels locals que, segons el míster, “ha estat una decisió que en ha perjudicat molt” i ha defensat el paper dels seus homes perquè “hem sigut valents, hem tingut la pilota i hem tingut ocasions per guanyar. El que passa és que la nostra més clara se’n va al pal i la seva toca en una mà i després va dins”

En aquest partit, Sánchez va optar per introduir fins a 9 jugadors diferents en l’onze inicial, mantenint només Pandiani i Xesc, assegurant que “tothom està entrenant molt bé i hi ha molta competència” i que “juguen els qui més s’ho mereixen”. I afegia que creu que “és bo per a la plantilla tenir a tothom motivat, i l’onze d’avui ha estat el que he considerat més oportú”.